Escortpojkar stockholm sex rollspel homosexuell

.

Jag tror du missade halva mitt inlägg. Det stämemr att prostituerad är ett stigmatiserande ord. Ett patriarkalt begrepp som gör en som säljer sex till något den personen är snarare än gör, som smetar fast skuld och skam på den personen. Alla personer jag har kommit i kontakt med ogillar stigmatiserade termer som prostituerad eller hora. De vill bli kallade sexabetare eller sexsäljare, och det gäller även de i andra länder. Det är egentligen inte konstigare än att svarta inte vill bli kallade n-ordet.

Vad jag tänkte med mitt inlägg var, att det inte är den som prostitueras som är huvudpersonen. Att ständigt flytta över ansvaret på den drabbade tjänar bara att dölja orsaken till den skada vi ser somliga av oss gör och de vinster vi alla kan göra.

Vi har samma problem här som i frågan kring det sexuella våldet. Ord har stor makt. Att byta ord kan vara ett sätt att byta plats. Ephemeer, du har lärt mej ett nytt ord: Betonas det ágens eller agéns? Jag har inte samma erfarenheter än samusaran. En intressant länk med mycket fakta om prostitutionen i Stockholm är www.

Hej hej, Jag är prostituerad och feminist. Oj, vanligaste prostitutionsformen bland unga skulle det stå. Ang Henriks inlägg, till att börja med unviker vi som inte har problem med vårat yrke socialtjänst och polis.

Man bör fråga sig vilka som är respondenter i den undersökningen? Gatuprostitution är förmodligen inte den vanligaste prostitutionsformen idag. Och som uppsökarna själva säger, deras insats där är att skicka email.

Jag deltog i Malmö stads senaste undersöking om nätprostitution för de annonserade på QX och det pratades om den i våra interna forum. Vi får avvakta svaren. Men att ens tala om den lyckliga horan är absurt. Finns det lyckliga lastbilschafförer? Jag är lycklig till och från.

Precis som alla andra. Mitt yrke påverkar sällan de känslorna. Mest är det faktiskt surrpellar på telefonen och falskbokare som gör mig olycklig, jobbrelaterat. Annars är det som vanligt, kärlekstrassel, kärleksgos gå på bio osv Vanligt. Dina personliga erfarenheter kan jag inte svara på, eftersom de är dina. Men när du skriver om prostitution som företeelse blir det en annan sak. Där är du visst ute och cyklar både om prostitution i sig, forskning och den feministiska kritiken.

Ta t ex att den vanligaste formen av prostitution ”bland unga” i Sverige skulle vara ”män som säljer sex till män”. Jag vet ju inte vilka siffror du hänvisar till som ”färska”, men det finns flera ganska nya undersökningar bl a i Norge, och Sverige där något fler tonårskillar än tonårstjejer svarat att de har erfarenhet av att ”sälja sexuella tjänster mot någon form av ersättning”.

Det har av en del misstolkats som att manlig prostitution skulle vara vanligare. Men forskarna själva har diskuterat att det bl a kan ha funnits en felmarginal redan i grundsiffran iom att många tjejer inte i samma utsträckning som killar tycks definiera sex mot saker som att ”sälja sexuella tjänster”.

De som frågat vidare har dessutom sett att killarna betydligt oftare anger erfarenheten till en enda gång. Det är trots allt en viss skillnad mellan en gång och att mer stadigvarande befinna sig i prostitution. Du har också missförstått vad myten om ”den lyckliga horan” handlar om.

Det är inte så, som du beskriver, alltså att någon inbillar sig att prostituerade kvinnor skulle vara ”lyckliga” jämt och ständigt, eller ”lyckligare” än andra. Tvärtom betyder uttrycket just det som du gör här, dvs att någon uttalar sig om prostitution som om det skulle vara något odelat positivt – och sexuellt frigörande för kvinnor! Du kan tycka att du har det bra, och du kan säga det, men när du börjar uttalar dig om det SOM OM det var så prostitution öht ser ut – istället för att markera att du isf hör till undantagen från hur prostitutionen som företeelse fungerar – blir du ett exempel på just spridande av myten om ”den lyckliga horan”.

Varför ryms då inte mäns prostitution i deursprungliga frågeställningar du ställde då du startade tråden? Och den feministiska kritiken. Du inser att du inte har tolkningsföreträde bara för att din syn på prostitution ser ut så? Jag skulle kalla din variant av feminism värdekonservativ och reaktionär beträffande kvinnors rätt till sin sexualitet.

Det där är en ren lögn. Vad jag gjorde var att antyda att vi horor inte är någon form av mytologiska kreatur och skrev: Vi saknar i dagsläget fackliga rättigheter, rätt att få registrera vår verksamhet hos skatteverket och därmed betala skatt och få rätt till pension och social trygghet.

Däri ligger en stor del av problemet för oss med nuvarande lagstiftning då vi osynliggörs. Rent ekonomiskt är nuvarande lagstiftning naturligtvis bra då den driver upp priserna. Istället för att ha en egen röst har vi en massa uttolkare av vilka vi är som ska föra våran talan och då alltid med detta ständiga offergörande.

Däremot är det mer kontroversiellt att parlamentet rekommenderar medlemsstaterna att formulera en uttalad policy som innebär att medlemsstaterna ska respektera de prostituerades rätt att fritt välja att arbeta som just prostituerade och att låta dem komma till tals i alla frågor som rör dem.

Det är en främmande syn, en ståndpunkt som är väldigt svår att förena med den syn på prostitution som jag tycker att man ska ha. Myterna om "den förskräcklige våldtäktsmannen" dvs mannen som saknar sexuella spärrar samt "den trasiga horan" dvs kvinnan i avsaknad av sexualitet som innerst inne inte tycker om att ha sex med flera okända män, har alltför länge varit svensk feminisms käpphästar. Jag ifrågasätter alltså att det är ’världens äldsta yrke’ vi diskuterar effekterna av.

Det betyder inte att jag tar ifrån dig vare sig din kropp eller sexualitet. Men att påstå att de är varor på marknaden vill jag inte acceptera som gemensam utgångspunkt för ett samtal.

De ’problem’ som växer ur prostitutionen har inte sin grund i de som prostitueras. De personer som far illa av att prostitueras är ett eget viktigt problem att hantera.

Att behandla sexualitet och kvinnor som ekonomiska entiteter är utmärkande för den samhällsstruktur feminismen vänder sig mot och som bygger på att män formas många trådar handlar om det till en syn på kvinnligheten som en egenskap för manligheten att kontrollera.

Att exploatera och förvränga mäns driftsliv till en ekonomisk faktor är en starkt konserverande kraft i det patriarkala samhället.

Att hävda att prostitution inte är ett yrke är enbart baserat på en visst sorts moralism kring sexualitet. Du får slå hur många "inte representativ" i huvudet på mig som helst, men faktum är att vi organiserar oss själva både här i sverige och internationellt.

För våra rättigheter, just som sexarbetare. Jag rekommenderar dig att läsa en vanlig wiki-artikel fanns närmast till hands faktiskt http: Och DET är vad den här tråden handlade om dvs om man kan vara för prostitution och vara feminist samtidigt.

Du är inte ensam uttolkare av feminism. Och jag som hora känner inte att jag blir utsatt för övergrepp av män i mitt YRKE. Det är ett serviceyrke där jag arbetar med min kropp. Det är mycket mindre jobbigt eller på något sätt förnedrande än att torka bajs inom hemtjänsten, att bajsa är också ett behov som måste tillfredställas. Det är just att det är sex jag arbetar med som gör det obehagligt för dig, eller? Vänligen öppna dig för kommunikation.

Din ursprungliga frågeställning är mycket arrogant gentemot de feminister som arbetar för att förbättra sexarbetares villkor genom förbättrade rättigheter istället för det förminskande och offergörande du sysslar med. Samt att du gör prostitution till en könsfråga då även kvinnor sysslar med sexturism, köp av sex samt att många män prostituerar sig.

Som du förstår av att vi organiserar oss finns ganska många sexarbetare som ser vad de arbetar med som sitt YRKE. Vi behöver inte språkrör som aldrig skulle komma på tanken att själva prostituera sig. Ni företräder oss med era åsikter? Gissa om jag skrattar åt folk som pratar över huvudet på oss och inte ser skogen för bara träden. Berätta gärna vilka vi är ni som vet?

Klargör gärna varför en hora som väljer att vara hora utan en tanke på att byta karriär inte kan vara feminist också så håller vi oss till trådämnet. Måste bara få hoppa in lite här.

Och är en som mig väldigt kritiskt, och emot, sådant som kommersialiseringen av kroppen så blir det negativt att exempelvis försöka helt likställa det med en sexualitet. Dom prostituerade som inte håller med i den synen, eller inte håller med om att det "är ett jobb", som dom som hörs mest för fram dom avfärdas snarare och osynliggörs.

För dom anses inte vara representativa annat än för sig själva. Medan dom som ser positivt på det hela ses som talare för alla. På så sätt så osynliggörs det hur väldigt många prostituerade har det. Samt att för mig handlar det om att ha ett strukturellt perspektiv på det hela, att kunna ha det eftersom det för ofta blir enbart ett individuellt perspektiv vilket hela tiden som sagt osynliggör alla andra som inte håller med i den positiva synen och som inte är privilegierade.

Just eftersom maktstrukturer mer eller mindre ignoreras då det inte tas någon hänsyn till kulturell kontext. Som jag brukar säga så blir det för ofta ett "sköt dig själv och skit i andra". Det finns horor som ser det som ett jobb, som tränar, är vegetarianer, drogfria nykterister med sparade pengar på banken. Men även vi skryt haha började med avsugningar för spänn.

Vi som undvek droger, alkohol, att gå ner sig i utanförskap och stigmatisering, att förstöra oss genom att ha ett par tusen om dan att sätta sprätt på, vansinniga relationer osv. MÅNGA far illa av prostitution, inte alla.

Men om de som far illa kan jag i alla fall säga att vi som arbetar i branchen och det går bra för vet om problemen och det skulle ju kunna vara läge att lyssna lite på vad vi har att säga? Varför får vi inte betala skatt och få social trygghet? Varför ser lagarna ut så att det inte går att organisera sig öppet, då rädslan för att våra kunder ska få problem eller att två oberoende horor som arbetar tillsammans kan fällas för koppleri och allt måste ske i skymundan från samhället?

Jag har ett nätverk av tjejer som jobbar jag ringer när jag har problem eller känner mig otrygg, det har jag skapat själv efter att ha varit ett tag i branchen. Det borde finnas för ALLA prostituerade om vi fick organisera oss öppet. Vi känner till den praktiska problematiken och fördömer inte när vi söker stöd hos varandra utan stödjer i våran yrkesroll dvs "lycka till med jobbet, ring om det blir problem" vilken social institution tänker ens så?

Massa såna saker gör att alla utom vi som lyckas och har råd att öppna käften gör det. De som faktiskt vågar ha åsikter öppet som stödjer oss t. Petra Östergren får så mycket skit och ska förklaras som avfällingar från den enda sanna feminismens lära att alla fattar att det är en bit kvar i det här landet innan någon kan gå ut öppet. Roshina Sambo är det enda exemplet jag känner till. Men är du verkligen insatt i våran värld har du säkert de listor och tillträde till de forum där falskbokande, våldsamma, prutande, knäppa kunder finns.

Ganska många organiserar sig i det tysta och skiter i ett samhälle som offergör och dumförklarar. Det är vi som har det tillräckligt bra och mycket dötid mellan bokningarna som yttrar oss. Ja och så folk som Isabella Lund då som ligger i krig med samhället och brinner för vår sak. Men att vi organiserar oss tyder väl på något sätt på en solidaritet? Eller vad tror du?

Jag anklagar inte dig eller det liv du personligen lever och som jag hoppas ska utveckla sig väl för dig. Som feminister delar vi väl åsikten Att kvinnor generellt sett är underordnade män? Eftersom jag är man vet jag att ’feminist’ används när jag visar sådana egenskaper jag har som inte anses riktigt manliga. Från början säger Wiki användes ju termen nedlåtande om kvinnor som inte ville anpassa sig till det normsystem som samhället tilldelat dem. Det som intresserar mig om det ’yrke’ som du säger , som till största delen upptas av att tillhanda hålla kvinnor för manlig sexuell tillfredställelse, är hur väl det anpassas till att bevara vår nuvarande manliga offentlighet.

Jag anser mig inte tala som representant vare sig för dig eller andra prostituerade, däremot intresserar mig den strukturella ’miljön’ där du är verksam. Hur ’sex mot pengar’ påverkar våra mellanmänskliga funktioner. Om jag skulle föra mig själv till någon ’grupp’ får det väl bli de män, som inte direkt utnyttjar den ’yrkeskunskap’ du torgför det är flertalet tror jag http: Nu när du med så stark emfas hävdar att du inte har ”…en tanke på att byta karriär…” är det begripligt att du vill tillskriva mig moraliserande när jag problematiserar effekterna på din inkomstkälla.

Dock vill jag påpeka att jag inte argumenterar utifrån moralisk ståndpunkt utan från en feministisk: Att dom av oss som kritiserar och är emot vi kritiseras för att inte lyssna, när det blir precis samma sak från dom som är för. Och jag ser inte att det handlar om att "offergör och dumförklarar. Medan det snarare blir så att denna privilegierade grupp tar sig tolkningsföreträde för att dom ser något positivt med det.

Inte med alla andra som inte ser det som något positivt eller ser att det handlar om val. Nog har du missat lite om vad manlighetens köp av kvinnor medför, liksom var de flesta patriarkala samhällen menar att offentliga kvinnor befinner sig på den sociala trappstegen. Vare sig verksamheten är legal eller ej. Men jag pratade inte normer utan maktstrukturer.

Problemet är alltså inte i grunden den som prostitueras jag har sagt det många ggr utan den maktstruktur som gör att manlighet heter pengar, som salig Heidenstam sa. Dock, du kanske menar att vi redan? Och att ’sexköpslagen’ är ett uttryck för en allvarlig frihetsbrist. Jag måste gratulera dig till att verkligen ha funnit de ’tunga’ misstagen i mitt inlägg att kritisera. Det finns en lång tråd startad av Olaberg som du deltagit i och jag pekar på två inlägg och ett av dig: Endast kritik mot en feministisk önskan att befria sexualiteten från maktutövning och ekonomisk exploatering av, främst, kvinnor.

Ekonomi förverkligar sin människosyn och moral i sin praktik utan att vilja diskutera dem. Samt att män också prostituerar sig. Det är mycket märkligt att deltagarna i den här tråden helt ensidigt blundar för detta. Vidare upprepar jag att maktperspektivet är omvänt i de fall de prostituerade kan välja sina kunder.

Det är en grundläggande del i att förbättra prostituerades villkor. De argument som jag ser mot prostitution hitills i tråden handlar bara om att marginalisera och offergöra med abstraktioner som grund.

En konkret lösning handlar om acceptans av horor som yrkesarbetande män och kvinnor där de som vill arbeta som prostituerade ska få göra det med samhällets stöd och de som inte vill ska få hjälp att lämna den världen med samhällets stöd. Tänka sig att det finns kvinnor som faktiskt tycker om att vara horor. Privilegierade eller inte arbetar vi för att förbättra våra och därigenom alla horors rättigheter. Däri finns det en stor skillnad i våra respektive synsätt, jag vill ge horor vanliga medborgeliga rättigheter medans ni uppenbarligen vill förneka dem det utifrån moralistiska ståndpunkter om att sex aldrig kan vara en handelsvara samt en oförmåga att se att både män och kvinnor både prostituerar sig och köper sex.

Det är återigen det tråden handlade om. Förminskningar och dumförklaringar och marginaliserande i form av "du är privilegierad" är bara att vänta då man som fnask uttalar sig. Horor som väljer att vara just horor ska bara hålla käften. Helt i linje med moderata justitieministerns uttalande som jag citerade ovan. Att EU-parlamentet har gjort just den rekomendationen till sina medlemsländer betyder ingenting och tyder inte alls på att det finns ett betydande antal prostituerade som valt och ser sin verksamhet som sitt yrke, eller hur?

Lever ni alls i verkligheten?: Men med tanke på ditt svar i så verkar det som att du mer eller mindre inte lägger någon vikt vid detta med privilegier. Isåfall kan jag bara säga att du visar mig att du inte vill förstå. Samt även vem som prostituerar är knappast lika. Det som sagts hittills att det är lika många män som prostituerar sig, det är bara att läsa det najs tog upp i inläggen ovan för att se att det inte stämmer. Och jag skulle kunna säga att du nu verkar blunda för sådant och fortsätter att ta tolkningsföreträde för alla.

Det är en del av många diskussioner att tala om och vara medveten om, och något som är en del av många diskussioner mellan feminister. Det finns två vägar att gå i prostitutionsdebatten, den ena är skitdum i mitt tycke.

Det existerade prostituerade i Talibanstyrda Afghanistan. Vi är en yrkeskår som alltid kommer finnas i alla kontext. Förbud och hot om dödsstraff hjälper inte och staterna kommer aldrig någonsin gå den andra vägen, dvs dela ut gratis pengar till de kvinnor och män som säljer sitt kön i syfte att hidra dem från att prostituera sig. Den andra vägen är att höja horans status i samhället.

Fundera lite på det, då ordet "hora" redan debatterats lite tidigare i tråden. För mig som helt förtappad och avtrubbad är "hora" inget skällsord, mer än att det kan tyda på en viss klasstillhörighet hos den som använder det så. En bra början kan vara att erkänna vad vi gör som arbete då vi lever på det, i likhet med andra klasser som ibland exploateras och ibland inte då de kroppsarbetar.

Bara en tanke, för hur välmenande man än är så är allt annat att helt och hållet ta ifrån oss människovärde. Kul i övrigt att du påpekar att det här är en diskussion mellan feminister? Då kanske vi kan se att tråden utvecklats till att ge svar på trådstarten, dvs man kan vara både för och emot prostitution och fortfarande vara feminist. Intressanta synpunkter från Claudia. Välkommen till feminetik, får man väl lov att säga: Själv har jag länge varit inne på den linjen att sexköpslagen förvärrar skada, är baserad på patriarkala värderingar och förstärker diktomin mellan horan och madonnan.

Den bilden anser jag vara i stort sätt falsk. Precis som Claudia skriver så ligger makten ofta i säljarens händer. Dessutom vänder jag mig emot många av de fördomar, chabloner och förenklingar som många här svänger sig med.

Jag känner inte att det bidrar något. Om man syftar till att få bort den ojämlikheteten, som ytterst är grundad i kulturella föreställningar, så anser jag att sexköpslagen gör saken värre på flera olika sätt. Och då har jag ändå bara berört de teoretiska implikationerna. Pratar vi faktiska effekter blir det etter värre, till skillnad från en mer realistisk skademinimeringsprincip.

Egentligen ska man väl inte posta om en länk flera gånger, men eftersom Claudia är ny här så gör jag ändå det. Länken går till en bloggare som förklarar situationens problemetik på ett enligt mig föredömligt sätt: Ok, ett försök att vara konstruktiv: Claudia, jag förstår om du blir frustrerad av att inte få gehör för det som känns rätt för dig, men det vi tvistar om här är inte det du skriver om dina egna erfarenheter.

Det som vi har helt olika åsikter om är hur en ska se på prostitution öht. Du är uppenbarligen verbal och driftig, och du skriver själv att du har valt det du gör. Så varför skulle jag som feminist då solidarisera mig med dig, som alltså är jämförelsevis privilegierad, på bekostnad av alla de kvinnor världen över som faktiskt far illa i prostitution varje dag?

För att inte tala om hur prostitution påverkar kvinnosynen öht i samhället, dvs för alla kvinnor. Sånt påverkar min och många andras syn på prostitution. Därför, om du ska kunna övertyga prostitutionskritiska feminister, så är det inte genom att berätta om hur bra du, som relativt privilegierad, har det. Det är inte just din personliga situation som är avgörande. Om du vill övertyga, så måste du kunna visa att det du driver om prostitution är bra just för alla som vi i första hand solidariserar oss med.

På vilket sätt skulle det du driver vara bra för alla dem som inte ser prostitution som ”sexarbete”? Vad säger du t ex om att majoriteten av alla prostituerade i t ex Tyskland och Nya Zealand, där prostitution faktiskt ses som ”sexarbete”, har valt att INTE registrera prostitutionen som ”arbete”? Vad tänker du om att majoriteten av de prostituerade där säger att de tvärtom ser prostitutionen som en tillfällig lösning på en omöjlig situation?

Om jag får hoppa in: Sexarbetsorganisationer i Indien, som främst utgörs av fattiga och kastlösa kvinnor och män, kräver samma sak som Claudia. Dvs avkriminalisering och erkännande av prostitution som yrke. Drogmissbrukande gatuprostituerade i Danmark uttalade sig också på liknande sätt emot en kriminalisering av köparna.

Sedan när du skriver att många ser prostitution som en väg ur en omöjlig situation, tänker jag att är det då bättre att de återvänder till den omöjliga situationen? Och bör samhällets uppgift då inte vara att se till att denna omöjliga situation inte uppstår, genom en stark välfärdspolitik, istället för att ge sig på prostituerade och deras kunder? Överhuvudtaget känns det som ofrivillig prostitution främst bör vara en fråga för socialen, inte polisen.

Claudia, någon lag hindrar dig inte och inte heller riktas särskilt mycket kritik här mot din person eller ditt livsval. Att du, i den mån du prostituerar dig i Sverige, medverkar till många män befästs i att lagbrott för sex ingår i deras mansnorm, det tycker jag väl är den starkaste kritik jag vill rikta mot dig.

Att prostitution och kvinnoförtryck förekommer allmänt tycker jag inte försvar din inställning att ”Vi är en yrkeskår som alltid kommer finnas i alla kontext.

Och som feminist skulle jag hellre se att du jobbade med något annat. Att många män är så upptagna av sin föreställning om nödvändigheten av få tag i en kvinnokropp att de inte frågar sig vad de går miste om när de som den I dagens samhälle medför detta tillräckligt många problem, i mina ögon, för att ensamt motivera ett förbud för män att betala för ’tjänster’.

Det kan, för en normal man av dagens snitt, inte vara en större uppoffring, att pga de negativa effekter prostitutionen otvetydigt medför, acceptera ett frihetsberövande sexköpslagen han inte personligen utsätts för.

Varför män är mer rädda om andra mäns fria möjlighet att köpa sig kvinnor för pengar, än om de personer som far illa i prostitutionen är inte lätt att begripa. En sak är vi överens om, att samhället ska ha en stark välfärdspolitik, som inte ska driva in kvinnor i prostitution. I det ingår också hjälp med skuldsanering. Idag är det tvärtom i Sverige, när fler av dem som har minst pengar hamnar i skuldfällor. Men du förbiser att det Claudia driver – dvs en lagändring till ”sexarbete” – redan har genomförts i några länder, och i de länder där prostituerade alltså har erfarenhet av en sådan lag tycker majoriteten av de prostituerade inte att lagändringen är bra för dem.

Varför ska jag då tycka att vi ska ändra lagen? Sen har jag en helt annan syn på prostitutionsköparna än du. Jag håller med femans analys om dem. Intressant bild av hur ett samlag mellan en prostituerad och en kund går till. Ditt språkbruk är nedsättande, speciellt för mig som verkligen inte skaver någon kund till utlösning, i likhet med många som liksom jag ser sitt arbete som just ett arbete.

Vi ger en service mot ett pris. Du har helt uppenbart förutfattade meningar och generaliserar kring oss horor, våra samlag är tidvis väldigt intressanta. Liksom våra kunder är helt vanliga män. Tidvis väldigt välvårdade artiga och trevliga. Vi som arbetar som professionella oberoende självständiga horor passar inte in i din bild.

Liksom din bild av de män som söker sig till oss. Tidvis är det ett vårdyrke med män som söker närhet och förståelse för sin situation och sin sexualitet. Den bild du målar upp, återigen "den förskräcklige våldtäktsmannen" stämmer inte in på mina kunder och jag har flera hundra kunder bakom mig.

Ni har helt enkelt en avhumaniserad bild på vem den generelle sexköparen i Sverige är. Blyga, osäkra, i behov av sexuell acceptans osv. Rullstolsburna, med psoriasis, pensionärer med döda fruar de helst talar om och liknande ryms också i min kundkrets. Jag blir mycket illa berörd faktisk av det förakt och fördömande som du ger prov på gentemot dessa män. Det är mycket mer komplext än vad du ger uttryck för. Du har upprepat det lite väl ofta nu, du kanske ska utveckla dina argument lite mer än statistik från dessa länder för jag kan visa siffror som visar att horor i länder där det är förbjudet far mycket mer illa.

Jav vill bara påminna om DNs reportage från Köpenhamn. Det innebär ett erkännande från staten, dvs prostitution är arbete. Det är för en viktigt prinicpiell fråga beträffande horors juridiska och sociala status. Varför antalet registrerade horor i just Nya Zeeland och Tyskland ser ut som de gör vilket jag bara har ditt ord på vet jag inte alls.

Med andra ord har våra rättigheter stärkts. Vad svarar du på det? Speciellt svensk lagstiftning tas upp jag citerar: But the government seems spellbound by Swedish legislation to criminalise clients. It was pushed through in Sweden in by feminist politicians without any consultation with sex workers who say it has driven the sex industry underground and women into danger.

Det glädjer mig, Claudia, att du givit? Det är, som du säger, ”mycket mer komplext”. Jag tycker den nivån på försvar för att du lurar dem att förbinda sin längtan med lagbrott är rätt rutten. Jmfr tråden om den stackars Magnus http: Att du argumenterar för att den inkomstkälla du valt att exploatera tycker jag ska vara tillgänglig för dig förstår jag.

Men jag har en annan syn på effekterna av vad du sysslar med. Om du vill tolka det som om jag har en ”nedsättande” syn på din person så kan ju jag inte göra något åt det mer än att upplysa dig om att det är din tolkning och inte något jag framfört eller tycker.

Att många kvinnor far illa av prostitution är ostridigt. Att inte alla män utnyttjar eller ser prostitution som en nödvändig sak, ens i patriarkatet, är ostridigt. Att ha en lag som ’fångar upp’ de män som köper prostituerade så de kan 1. Att du ser din verksamhet som en social insats och ett befriande av kvinnors rätt vill jag inte strida med dig om på det personliga planet – men jag vill poängtera att jag inte delar den uppfattningen utan tror att den förstärker den manliga överordningen.

Jag ser ingenstans exempel på att legalisering av prostitution främjat kvinnors ställning eller lycka i samhället. Nya Zeeland avkriminaliserade prostitution , och rapporten finner att sexindustrin inte har ökat i omfattning, att många av de sociala problem som lagens kritiker varnade för inte har uppstått och att överlag så har den stora majoriteten i sexindustrin fått det bättre sen lagen infördes.

Det är där våra feministiska strategier skiljer sig åt. Din verkar vara en konfrontativ kamp mot manlig överordning där horor offras av ideologiska skäl. Det finns en annan kamp som går ut på att stärka de mest osynliggjorda kvinnornas rättigheter. Att synliggöra oss och ge oss en egen röst. Jag föreslår att du faktiskt tar dig tid och läser igenom den länk jag postade om just de positiva effekterna av legaliseringen på Nya Zeeland.

Alltid offer, alltid en abstraktion. Aldrig helt vanliga människor som segregeras av samhället och trots det försöker leva vanliga liv. Den länk som Claudia gav ger en förljugen beskrivning av vad som hänt efter legaliseringen.

Men rapporten man hänvisar till sysslar inte alls med detta och sexköp är inte olagligt i Vancouver. Prostitution var förresten lagligt även tidigare. Det som legaliserades var bordeller, hallickar, gatuprostitution och sånt. Nu kan det finnas en bordell bredvid dagis och föräldrarna tycker att det är bekymmersamt när barnen leker med använda kondomer och injektionssprutor.

Eftersom jag redan tycker att mäns befästande i att köpa kvinnor är att stärka manlig överordning är din verksamhet i mina ögon dubbelt olämplig som försörjningskälla. Min ’strategi’ blir då att stödja den lag vi har och att uppmana dig att finna en försörjningskälla som inte uppmuntrar till lagbrott. Men självklart, din personliga prostitution är inte kriminell. Att ’sexköpslagen’ lägger ansvaret för transaktionen på mannen tycker jag emellertid inte befriar en väletablerad hora från att vara fundera över om hon inte stärker en viss typ av manlig kvinnosyn.

Jag menar på vilket sätt hon förhåller sig till patriarkatet. De mest osynliggjorda kvinnorna i prostitutionen och de som far mest illa är de som redan bär på ett socialt svårt utgångsläge.

Att dessa eller vi andra skulle dra någon fördel av att de får bära ansvaret för en legaliserad prostitutionen, om ’köparna’ befrias från andra hänsyn än betalandet, har jag svårt att förstå. Vad de är offer för kan vi ju diskutera men att deras situation inte stärks av att de prostitueras kan nog de flesta instämma i.

Min ’strategi’ blir då att vara för ett samhällsstöd till de utsatta och stödja den lag som man har följa i Sverige när det gäller påtänkta köp av kvinnor, särskilt de vars skyddslöshet även du måste kunna se även om mången fisklik man blundar hårt. Mitt intresse i frågan är just dessa ”vanliga människo”-mäns http: Och varför deras köpfrihet anses så viktig att visade skador, främst för kvinnor, minimaliseras. Jag läste din länk om NZ och kan konstatera att det finns olika uppfattningar i frågan om vilka framgångar legaliseringen fått.

Något som talar för horans bättre samhällsstatus fann jag dock inte. Instämmer för övrigt med Henriks Bättre samhällsstatus är väl att kunna gå till polisen med sina problem och veta att domstolarna skyddar en och tar en samma allvar som vilken medborgare som helst som gör en anmälan?

Jag förhåller mig till patriarkatet som så att jag tycker om män men har relationer med kvinnor.: Vad ska jag svara för att platsa? Att jag bränt BHn och inte sminkar mig? Jag är inte sminkad och har inte stilettklackar när jag ligger med min flickvän iaf. Jag känner utnyttjar mina kunder tidvis. Jag kan faktiskt inte se det på något annat sätt. Är de beredda att betala ett par tusen i timmen för att ligga och slicka mina pumps så why not? Jag ser ut som en luffare till vardags men de betalar för en fantasi och jag tycker det är kul att ställa upp i det rollspelet.

Alltså, vet inte om du är man eller kvinna eller har sexuella erfarenheter med män men du har aldrig typ märkt att män är typ extremt sexuellt sårbara? Saker har väldigt många nivåer. Det är därför jag säger att maktperspektivet är omvänt så fort man som hora kan välja sina kunder. Drivs du av nöd eller tvång är det en annan historia. Du kan lika gärna anklaga Madonna för att stärka en viss typ av manlig kvinnosyn.

Hon använder sin sexualitet för fördelar. Det är en styrka kvinnor har, en del av vår makt över män. Jag bejakar min sexualitet. Jag njuter över manlig bekräftelse. Jag tar för mig på precis samma sätt som män gör, knullar runt som en tok och jag mår bra av det. Men somnar gör jag i min tjejs armar. Istället för att bekämpa och förändra. Om du frånsäger dig den är det ditt val.

Jag använder den just därför att den bild jag visar är inte jag. Jag uppfattar tidvis män som extremt korkade som ger mig makt över dem för att de åtrår min kropp. Att män vill knulla mig? Det lär väl tiden ta hand om, men just nu vill de det "kontroll" som är nyckelordet i mitt liv.

När jag blir tant kanske. Bekämpa kvinnoförtrycket och alla det sätt som det utrycket sig på. Vill en inte kategoriseras i antingen eller så blir det alltså dömande och hämmande att något av det ska tvingas på en. En reflektion över det här med att många säger att en prostituerad är "köpt": Både var utslag för rena affärsöverkommelser, men med olika vilkor. Eftersom patriarkatet föredrog att männen skulle ha sexuell ensamrätt på sina kvinnor så var det alltid hustrun som föredrogs av den patriarkala kyrkan.

Horan däremot tolerades bara, och ytterst motvilligt. Horan hade pga av detta en något större juridisk och ekonomisk självständighet, men till priset av allmän bespottan, förakt och utstötande från gemenskapen. Många av dem hade det sannolikt inte så lätt. Detsamma kan dock sägas om hustrun, som visserligen mer höll sig till madonnanormen och därför var mer accepterad men ändå led under kvinnoförtrycket som äktenskapet rent historiskt har varit.

Än idag skulle jag vilja påstå att fler kvinnor far illa inom äktanskap och parförhållanden än inom prostitution. Maken var förmyndare över hustrun, som inte formellt tilläts kontroll över familjens ekonomiska resurser eller egendomar.

Undantag förekom förstås då en kvinna blev änka. Våldtäkt inom äktenskapet kriminaliserades som bekant inte fören i modern tid, och kvinnor kunde heller inte ingå skiljsmässa. Allt detta till trots så vill vi inte förbjuda äktenskapet, eftersom vi erkänner att vissa kvinnor faktiskt vill gifta sig. Istället har vi drivit igenom lagstiftning för att stärka hustruns ställning gentemot maken för att göra relationen mer jämnställd.

Prostituerades rättigheter däremot har inte stärkts. Här vill man tvärtom utrota och förbjuda. Trots att det i en välfärdstat torde vara ytterst få som väljer mellan svält och prostitution.

Helt i linje med Rubins sexuella hierarkier. Och kampen mot prostitution har också mycket riktigt ibland antagit obehagliga dimensioner, inte minst under den viktorianska eran.

Vissa mer välbeställda kvinnor har också medvetet eller omedvetet spelade på horstigmat för at positionera sig över andra kvinnor. Man måste komma ihåg att prostitution ofta varit ett socialt utfryst fenomen i patriarkatet och inte en helig ko.

Åsikten att prostitution är nåt dåligt och omoraliskt, att en sexköpare "köper" hela kvinnan och rätten till hennes kropp, att kvinnor egentligen inte vill ha sex utan känslor, osv har alla nånting gemensamt: Jag anser inte att mansgrisars definiton av prostitution är något som vi ska acceptera.

De prostituerade ska själva få definiera sin vardag i kraft av sin feministiska rätt. Att läsa berättelser från prostituerade där de säger att det är omvärldens fördömmande som skadar dem mest gör mig arg att kvinnor ska behöva ursäkta eller dömmas för sina livsval år Detta är en bild som vi förstärker när vi talar vitt och brett om hur hemsk prostitution alltid är.

Att säga att det är just prostituerade som alltid fokuserar på männens lust och aldrig sin egen är förenklande och fördomsfullt.

Att människor använder sin sexualitet på destruktiva sätt är förmodligen minst lika vanligt där betalning inte sker. Hur många gånger har jag inte hört om tjejen utan självskänsla eller som utsatts för övergrepp och som senare i livet ligger med en massa killar, inte för att hon vill och är tänd utan för att hon tror att hon inte duger mera till. Ändå kriminaliserar vi inte de killar hon ligger med.

För det vore ju kontra-feministiskt att göra dem ansvariga för hennes bakomliggande motiv så länge samtycke förelåg. Vad hon däremot behöver är hjälp. Och jag tror inte att vi hjälper någon genom att i lagstiftning likställa kvinnor med små barn. Jag trodde liksom att förmyndartiden var över nu.. Hej, får jag bjuda på en öl najs? Eftersom folk är så fixerade vid att gifta sig just nu tror jag det dröjer ett tag innan de slutar, men att äktenskapet som juridisk-ekonomisk institution ska ändras tror jag inte alls är lika långt fram i tiden.

Det föreslås ju långt utanför feministiska kretsar fast av andra skäl, se Stefan Lindskog. Och verkligheten är föränderlig, se bara på sexköpslagen, som nu införts i flera länder – vilket många för bara tio år sen trodde var näst intill omöjligt. Men avsett hur lång tid det tar att genomföra, argumenterade jag i första hand emot att samusaran fick det att låta som om feminismen var emot prostitution, men inte äktenskap. Sex mot tjänster har alltid existerat sen den dag någon hade mat och någon inte.

Horor har haft ett religiöst syfte, styrt nationers öden och drivit kampen för kvinnors rättigheter vid de kungliga hoven. Det finns inte ett komplext samhälle där sex inte på något sätt varit en handelsvara någonstans. Prostitution kommer alltid att existera.

Den som säger något annat fattar inte mänsklig interaktion. Frågan är väl vilken roll man vill ge de prostituerade? Skam, skuld, utanförskap och offerstigma? Det är den rollen vi har i det svenska samhället idag. Man kan ju ta bort utanförskapet dvs säg inte "du är välkommen in i samhället om du slutar gnoa och gör avbön i Wendela för hur illa du mått". Min kollega fick det officiella rådet att registrera sin verksamhet som "friskvård" häromdagen av skatteverket för att undvika att bli sköntaxerad.

Hon lämnar inga kvitton kan jag ju säga och RSV vill inte vara kopplare men stålarna ska de ha in. Det är ett j-vla hycklande som pågår bakom den fina fasaden av åsikter och ideologi.

Vi horor kommer slå oss in i erat samhälle en dag. Oavsett om ni utmålar oss som knarkare och förståndshandikappade eller bränner oss på torget eller vad f-n ni än gör. Just wait and see. Najs, det var lite det som var min poäng. Att vi har stärkt husturns rättigheter genom lagstiftning så att maken inte längre har rätt att t. Men prostituerades rättigheter har inte stärkts på motsvarande sätt. Att tycka att sex mot pengar är fel är en åsikt som uttrycker en viss sorts sexualmoral, och den åsikten får man förstås ha.

Men man får också acceptera att andra inte håller med. Personligen tror jag som Claudia att prostitution inte kommer försvinna med mindre än att vi avskaffar pengar helt och hållet.

Och som The Carolinch är inne på så är det inte främst prostitutionen som är problemet utan dess upplägg, dvs att det inom hetrosexuell prostitution mestadels är män som köper. Om jag säger så här: Vem tror du har lättast att uppnå det målet utan att betala? Ett par frågor till Claudia: MarianneK skrev ovan att ""Vill ha sex" och "vill gå till en prostituerad" är två helt olika saker. Hur skulle du bedömma påståendet? Jag menar att detta beror på våra kulturella könsroller, att kvinnor lär sig förhålla sig till horstigma och att hämma sin sexualitet.

Andra menar att det mest är biologiskt betingat. Hej, Killar som köper sex finns i alla sorter, men jag kan ju i min högst subjektiva erfarenhet säga att det är inte direkt en gång jag legat och kramats istället med en kille för att han varit för nervös för att få erektion. Det är oerhört vanligt med män som använder prostituterade för att de söker närhet.

Sen finns det den andra sorten som faktiskt inte involverar känslor utan bara vill ha kravlöst sex, att gå till en prostituerad är väl att vilja ha sex? Det är bara en skillnad i upplägg. Inget ragg, inget ljug, ingen som ringer dan därpå och lägger sig i ditt liv, ingen svartsjuka, ingen som tycker du är konstig som vill ha stayups på dig under samlaget fast du är man osv. Att uppfylla en fantasi eller bara rakt av ett knull.

Bra horor erbjuder sexuella tjänster direkt som du inte kan få direkt utan att ha bearbetat din partner ett bra tag i en relation, vad du nu råkar ha för sexuell fetish, inriktining etc. Så jämför själv när du som kvinna eller man går ut på krogen enbart i syfte att ikväll ska jag ha med mig ett ragg hem.

Vad är du beredd att säga? Och vilka risker tar du? I min värld är saker enklare, pengar i förskott tack så kan vi prata om något trevligare och sen kör vi.

Det kan ju bero på att de krogragg jag fick för år sen inte direkt var sexatleter efter x timmar ölindränkt selfpromotion också så rent kvalitativt avseende killarnas prestationer har jag faktiskt gjort ett uppköp, även om jag nu faktiskt är professionell och tillfredställer en kund i första hand mina egna behov tar jag privat, vilket är en milsvid skillnad, man kan ha integritet som hora tänka sig 2: Det är helt klart kultur.

Biologiska förklaringar får mig bara att skratta. Jag har av många hundra sexköpare haft bara 2 kvinnor iofs så det är ju inte lika vanligt. De är färre men de finns. Samt transsexuella som riktar sig mot båda könen. Marknaden skulle knappast finnas om det inte fanns köpare, eller hur?

Det är helt klart att det är hur samhället fungerar som är avgörande, det är inte minst just för att prostitution förstärker könsmaktsordningen som det är så viktigt att bekämpa. Men det betyder inte att köpandet av sex i övrigt är ok. Peggy här på Feminetik brukade skriva om hur hon var emot all varufiering av sex och mänskliga relationer öht. Det är jag också. När samusaran skriver att hon inte håller med MarianneK om att ”vill ha sex” och ”vill gå till en prostituerad” är olika saker, visar hon bara att varufieringen av sexualiteten gått så långt att samusaran inte längre ser skillnad.

Men det gör – än så länge – faktiskt de flesta människor. Både kvinnor och män. Ju mer jämställt samhället blir, desto FÄRRE tror jag kommer att varufiera sin sexualitet genom prostitution. För mig är köpesex just hämmat och inskränkt sex.

Vad är mer trist och begränsat än sex bestående av noll spontanitet eller frihet, utan bara just detta som du gjort upp om, avtalat och betalt för, pengar i förskott, punkt? Kan det bli mer spontant?: Det är faktiskt en del av varför jag tycker om mitt jobb, just att aldrig veta vem min kund är.

Det är som att hoppa bungy eller något. Jag har bara upplevt den adrenalinkicken då jag var volountär i Afrika tidigare. Jag prostituerar mig inte för sexet i första hand. Bekräftelsen och spänningen är primärt. Just att ligga med många olika okända män är något jag tänder på, njuter av och mår väldigt bra av.

Jag har inga synpunkter på hur du knullar i övrigt. Det går att vara emot varufiering av sex och andra mänskliga mellanhavanden, och samtidigt låta andra människor bestämma själva över samma sak. Jag tvekar över attge mig in i polimik med dig mer i den här frågan efter Jag uppfattar att du sprider en stereotyp bild av prostituerade som underlag för din argumentation som underblåser hat och rädsla för oss. Om du uppfattat "förljugen" som "lögnaktig" förstår jag att du blev irriterad men ordet betyder bara att inte alla aspekter redovisas.

Om du också tycker att det är klokt att se vad kritikerna skriver har vi samma uppfattning i frågan. En talesperson framförde att nu kan det finnas en bordell bredvid dagis och föräldrarna tycker att det är bekymmersamt när barnen leker med använda kondomer och injektionssprutor. Jag citerade det för att visa att det finns en mörkare sida av bordellegaliseringen också, inte för att sprida några stereotypa bilder av prostituerade.

Situationen i Nya Zeeland har inte mycket att säga om prostitutionen i vårt land, men Köpenhamn ligger väldigt nära, så jag påminner om DNs reportage se Ja, och i Köpenhamn vet vi både ursprungsland och antal på de som utnyttjas på detta sätt och deras hälsotillstånd.

Vad är statusen på de som används på det sättet i Sverige? Man skattar upp till Debatten i den tråd du hänvisar till har kommit dithän den finländska sexköpslagstiftningen kommit, dvs legalt för de som väljer att gå till independenthoror straffbart att gå till traffickingoffer.

Jag anser att det borde vara livstidsstraff för trafficking, men vi skulle bli av med blåbärssylten då eftersom arbetskraft i andra syften än sex är den största andelen av människohandel.

Börja se skillnad på horor och sexuellt slaveri. Tror du att de uppskattat Då de kommit fram saknar de ofta uppehållstillstånd och vistas istället illegalt i det andra landet som svart arbetskraft, ofta utan myndigheternas vetskap. Svårigheter uppstår också om de vill lämna sin arbetsgivare, eller blir sjuka. Tvärtom ser jag det faktum att både prostituerade som valt och inte valt att arbeta som det saknar rättigheter som ett betydande problem.

Det kanske inte är just jag som bagatelliserar att leva som prostituerad? Ja, jag kallar det en klar bagatellisering av sexhandeln. Därför att common sense säger att det inte är så i Sverige. Vi är inte så många horor i förhållande till antal som jobbar papperslöst för att betala av resan hit, apropå Rut-avdrag och så. Nu pratar vi nog äpplen och päron.

Internationellt kan du knappast jämföra en Svensk horas villkor med en i Sudan, det är som att jämföra en kinesisk kolgruvearbetares villkor med en i Kiruna. Blåbärssylt tror jag var nyckelordet som kom bort. Internationellt skjuter de horor i bakhuvudet. På en vecka har kanske runt prostituerade annonserat. Av dessa är majoriteten svenska kvinnor fast övervägande utländska män av nån anledning? Gatuprostituerade är säkert något tusental.

Vad du måste fatta är att som hora måste man nå ut för att få kunder. Men visst säg att vi är ett par tusen horor i stockholm, varav merparten svenskar. Hur många tror du utnyttjas i städbranchen här och får bo i garderober? Alltså vi horor håller rätt bra koll och snackar en hel del med våra kunder varav en del poliser, jurister osv om skvaller och missförhållanden.

Jag tror vi och våra kunder gör bra mycket mer för att rapportera sex-trafficking än gemene person. Så det är superfånigt att sätta sig på en hög häst liksom DNreportaget sa " nigerianska gatuprostituerade i Oslo" år Vem knullar i en sandlåda? Alla som haft sex på en strand vet att sand och sex är komplicerade saker.

Men framför allt, finns det en bordell knullar man väl där och inte i barnens sandlåda? Eller i kundens bil om man ska ut och åka? Och det där med injektionssprutor isandlådor, även om man är injektionsknarkande horas kanske man tänker på att barn leker där?

Och jag tror inte de som driver bordellen skulle gilla det heller för man vill ju gärna slippa problem med sura grannar? En fördomsfull och bild som avhumanifierar, sprider hat och rädsla för oss prostituerade.

Offergörandet är i sig ett problem för det lämnar fritt spelrum för det förakt som finns för oss horor hos de som så skenheligt påstår sig ömma för oss.

Det föraktet har bara tagit sig en ny form hos moralister som innerst inne hatar oss fallna kvinnor och i sin godhet tar ifrån oss vår röst för vi är trasiga och mindre vetande. Just den här bordellen lämnade ju tydligen kondomer och sprutor. Det finns säkert bordeller vid andra dagis som sköter sej bättre men någon sån rapport fanns inte. Och även dom mörka sidorna måste få nämnas, eller hur? Byt ut "bordell" mot "somalisk flyktingförläggning".

Att någon rapport om bordeller som sköter sig inte finns beror väl på vart man har sina källor och vad man vill finna, din kritik av den komitté som utgjordes av människor i sexbranchen, socialarbetare ordningsmakt och nån nunna är skriven av en opartisk person utan agenda eller? Vad har det överhuvudtaget att göra med legalisering av prostitution?

Det finns sprutnarkomaner och kondomanvändare i bostadshus. Ska vi sluta lägga bostadshus bredvid dagis? Tyvärr måste jag lämna det här forumet nu då någon ändrat min status från femineitst till JÄIF. Detr är mycket mycket sorgligt. Hur menar du att någon har ändrat din status, Claudia? Det går inte att ändra status på ett konto, däremot går det ju att säga åt någon att avregistrera ett feminist-konto och registrera ett JÄIF-dito.

De enda som har rätten att säga så är moderatorerna, och det har inte skett här. Om du däremot menar att någon fått dig att tänka om så att du inte längre kallar sig själv feminist, ja, då måste du ta bort ditt feminist-konto och registrera dig som JÄIF: Med andra ord är du välkommen som feminist-användare under förutsättning att du fortfarande betraktar dig själv som feminist. Det här borde egentligen tas i Om webbplatsen, men jag skriver här så att det inte missas.

Är det sant så är det en j-vla skandal och ett uppvisande av slående intolerans mot avvikande åsikter. Men jag hoppas att det hela är ett missförstånd, och att Claudia blir kvar: Ah ok säkert jag som gjorde fel.

Blev helt sårad haha.: Så viktigt är det faktiskt att vara feminist. Iaf, dramaqueen Claudia säger: Vi har olika strategier bara. Jag jobbar som hora och vill göra det så jag ser vissa strategier som förtryck och ett uttryck för att kvinnor inte får göra fria val. Vill man vara en barbie-hemmafru som servar sin gubbe måste det rymmas i de val vi som feminister slåss för. Så även rätten att få vara en hora tycker jag. Utan personlig frihet så har vi bara ersatt de gamla sexistiska normerna med nya.

Men hur ställer du dig till några feministers påstående, att prostitution i sig självt bidrar till cementering av patriarkatet och förstärker förtrycket mot kvinnor genom att bevara iden att en kvinna kan köpas? För mig personligen är hela tankegången smått infantil. Själva föreställning att en prostituerad kvinna är köpt är ju i sig själv patriarkal, och feminismen bör inte acceptera patriarkatets definitioner.

Vidare menar jag att om en ska vara riktigt konsekvent så lär sig idag alla kvinnor fortfarande att betrakta sin sexualitet som en handelsvara. Jag såg omslaget på en sån där tjejtidning häromdan, och en av rubrikerna var bara så talande: Tänk om en herrtidning skulle skriva så "menar hon allvar eller vill hon bara ha SEX". Det vore fullständigt otänkbart, och det visar hur cementerade våra sexuella könsroller är.

Kvinnor som ändå "ger bort" sex, dvs har sex enbart för sexets egen skull, får tyvärr ofta finna sig i stigmatisering eller att någon antar att de mår psykiskt dåligt. Den föreställning vill jag bekämpa. En debattör på passagen uttryckte det såhär: En sådan stämpling leder till social utstötning och till förakt från såväl män som kvinnor.

Kan man få bort detta , så är problemet löst och ingen mer prostitution kommer att erbjudas eller efterfrågas. Jamen du sätter ju likamedtecken mellan kvinna och sex???? De köper sex av mig. Mina kunder köper inte en kvinna. Det är det som i mitt tycke är en väldigt förlegad syn på sexualitet, att sex är något heligt som definierar hela kvinnan. Om en kund kom och sa "jag vill att du städar min lägenhet" skulle jag oavsett priset oh well Patriarkatet får väl tycka vad det vill, jag är ointresserad av det.

Free sex vido gratis chatt. Nuru massage kopenhamn knull goteborg saker porr b2b massage stockholm dating sverige. Tjejer I Malm Feer Sex. Vr underkldesbutik i hjrtat av Malm. Date Kat Kvinna Soker stanvik Free sex v tantra massage i malm. Porriga Kvinnor Sex Rollspel. Penis sleeve sexiga rumpor. Ung kvinna aldre man sdra brinkabo sexiga underklader malmo escort kvinna. Escorttjej malm rabbit pearl. All escorts on this site were 18 or. Spa haninge sexiga rumpor.

Real escort malm sex annonser stockholm. Bdsm leksaker escorttjej malm. Svenska amatr porr escorttjej. Krav, erfarenheter och pryd beteende jag r, escort tjejer umea kata rumpor sgapet thai tjejer stockholm escort stora brost lillsjhgen som vi ofta gra det.

Sexiga rumpor b2b massage. Kpa prostituerade i stockholm Svarande har knulla i bilen escorttjej malm r en polis. Escorttjej uppsala sex onkel. Har ftt 5 av 5, kolla 2. Escorts malm sex tjejer norrkping. Sexy klder eskort lund Escort girls stockholm grunge klder. Malm Escort Tjejer Linkping. Machine Porrnovell Mamma Skips.

Sexiga Nakna Brost Vsterstavre Erotisk. Thai thai malm sexiga rumpor. Sex porr xxx escorttjej malm. Hr av dig till mig p KIK adressen monstret youtube gratis fina sexiga rumpor.

Escortpojkar stockholm sex rollspel homosexuell

Intim massage malm sexiga rumpor. Sex escort malm escort. Pojkar att dating website dating malm beause fr att. Free Porn Tube Sex Kalmar pplans Sverige. 14 nov Hej strapon anal stockholm escort pojkar Har du drömt om att få träffa en . för escort tjejer i sthlm sthlm eskort valknytt sex rollspel nakna kvinnor Knulla. Allomfattande! att chatta och tankar milionairesclub easteen europeiska vuxna som var date stockholm porr utan virus fälsbo madame soker slav escorttjej.

Homosexuell amy anderssen escort bbw escort dk

Ricarda Dalessandro